Rüya Tabirleri

Rüyada bir adamın yüzüne tükürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bir adamın yüzüne tükürmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada bir adamın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Rüyada bir adamın yüzüne tükürmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği adamın yüzüne dokunmak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın yüzüne bakmaması sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada yüzüne un serpilmesi yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne kar sürmek umutlarını kaybedeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine yorulur.

Rüyada yüzüne çiş gelmesi yeni işlerin geleceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne çay serpmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu