Rüya Tabirleri

Rüyada bilge birini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bilge birini görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, planlarının işe yarayacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilge birini gördüyseniz:

  • Her şey yeterince açık olmayabilir.

Rüyada bilge birini görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada bilge ismi elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işarettir.

Rüyada bilge olmak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilge kadın sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına alamet eder.

Rüyada bilge dede görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada bilge görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, ağız tadının bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilge kadın görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalettir.

Rüyada bilge adam görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu