Rüya Tabirleri

Rüyada bileği kesmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bileği kesmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, iç sıkıntısına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada bileği kesmek gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Rüyada el bileği görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına işarettir.

Rüyada bileği kesmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına işarettir.

Rüyada ayak bileği ağrısı hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileği öpmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileği kesilmesi çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada sağ el bileği aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileği kırılmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada el bileği kesilmesi kazancının ve rızkının düşeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu