Rüya Tabirleri

Rüyada bi kızın bakması Ne Anlama Gelir?

Rüyada bi kızın bakması en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada bi kızın bakması gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya toplu bir ödeme söz konusu olabilir ya da elinize maddi gelirlerinizi arttırmanızı sağlayacak fırsatlar geçebilir.

Rüyada bir kızın bakması ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın su vermesi kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada bi kızın bakması sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın saç kestirmesi çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine inanılır.

Rüyada kızın nişanlanması maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın konuşması refah içinde yaşayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızın reddetmesi tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızın yakınlaşması başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu