Rüya Tabirleri

Rüyada bi erkeğin yanaktan öpmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada bi erkeğin yanaktan öpmesi uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi erkeğin yanaktan öpmesi gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar bazı konularda yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bi erkeğin yanaktan öpmesi iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin seni yanaktan öpmesi aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalettir.

Rüyada erkeğin kızı yanaktan öpmesi ibadete ağırlık verileceğine, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin seni yanaktan öpmesi kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yanaktan öpmesi çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin kızı yanaktan öpmesi aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada erkeğin yanaktan öpmesi büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık bir erkeğin yanaktan öpmesi yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu