Rüya Tabirleri

Rüyada beyaz yün kurutmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz yün kurutmak verdiği emeklerin heba olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına yorulur.

Rüyada beyaz yün kurutmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan ya da eleştiri dozunu arttıran kişiler sorun yaratabilir.

Rüyada beyaz gelinlik ve beyaz damatlık görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz pantolon ve beyaz gömlek giymek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalettir.

Rüyada beyaz kedi ve beyaz köpek görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk beyaz yumurta görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz beyaz güvercin görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada beyaz beyaz araba görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Rüyada beyaz elbiseyle beyaz ata binmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz saçlı beyaz sakallı adam görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu