Rüya Tabirleri

Rüyada beyaz patik almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz patik almak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz patik almak gördüyseniz:

  • Geleceğe endişeyle bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz örgü patik yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz patik almak mali krize gireceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz patik hediye almak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına işaret eder.

Rüyada pembe beyaz patik görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada beyaz patik verilmesi bir sebeple çok üzüleceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz örgü patik giymek sevinçli haberlerin alınacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz patik çorap görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz patik giymek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu