Rüya Tabirleri

Rüyada beyaz nar toplamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz nar toplamak bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, afiyette ve keyifte olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, dedikodu edeceğine, para yatıracağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz nar toplamak gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetip kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada beyaz gelinlik ve beyaz damatlık görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk beyaz yumurta görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kedi ve beyaz köpek görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz pantolon ve beyaz gömlek giymek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine alamet eder.

Rüyada beyaz elbiseyle beyaz ata binmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz beyaz araba görmek farklı kişilerle tanışacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada beyaz beyaz güvercin görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saçlı beyaz sakallı adam görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu