Rüya Tabirleri

Rüyada beyaz mektup yazmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz mektup yazmak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına yorulur.

Rüyada beyaz mektup yazmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek yapmak istediğiniz işler için gerekli bağlantıları kurabilirsiniz.

Rüyada beyaz mektup dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, bir süre zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz mektup yazmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada beyaz güvercinin mektup getirmesi yeni işlere girileceğine, allah katında günahlarının affolacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz mektup almak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mektup zarfı görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz zarf içinde mektup görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada beyaz mektup görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, borçları varsa ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz mektup okumak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu