Rüya Tabirleri

Rüyada beyaz hindi kesmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz hindi kesmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret eder.

Rüyada beyaz hindi kesmek gördüyseniz:

  • Belli konularda orta yolu bulmak veya gerçekleri anlamaya çalışmak çok zor olsa da, kimsenin neden bahsettiğini ya da ne yapacağını tam olarak bilmemesi olayların karışması anlamına geliyor olabilir.

Rüyada beyaz hindi kesmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz hindi görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz hindi yakalamak işlerinde kara geçeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz siyah hindi görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada beyaz hindi görmek ne demek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulur.

Rüyada siyah beyaz hindi görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz hindi yavrusu görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz hindi satın almak sağlığını da kaybedeceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu