Rüya Tabirleri

Rüyada beklediğin kişiyi görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada beklediğin kişiyi görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, şansın kapanacağına alamet eder.

Rüyada beklediğin kişiyi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda imajınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Rüyada beklediğin kişiyi görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haber beklediğin kişiyi görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulur.

Rüyada beklediğin haberin gelmesi çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret eder.

Rüyada beklediğin birinin geldiğini görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada beklediğin kişinin geldiğini görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına inanılır.

Rüyada gerçekte beklediğin haberi almak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada beklediğin güzel haberi almak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, zorlukların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada beklediğin işin olduğunu görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu