Rüya Tabirleri

Rüyada başkentte olduğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada başkentte olduğunu görmek çok büyük hayır duası alınacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, sorunlarını unutacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkentte olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir veya size fikir verebilirler ya da belli amaçlarınızı oturtmanıza yardımı dokunacak anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada başkentte olduğunu görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine inanılır.

Rüyada başkentte olmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin erkek olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, işleri yoluna sokacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu görüp kanaması olduğunu görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin karnında öldüğünü görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada evli olduğunu ve hamile olduğunu görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve mutlu olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu