Rüya Tabirleri

Rüyada başkasının üstüne duvar yıkılması Ne Anlama Gelir?

Rüyada başkasının üstüne duvar yıkılması aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, zenginleşeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının üstüne duvar yıkılması gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya dış görünümünüze ya da imajınıza katkısı olacak değişiklikler yapmanız durumunda sizi çok olumlu etkileyecek işlere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada başkasının üstüne duvar yıkılması ailede rızık yokluğuna düşeceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun üstüne duvar yıkılması namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada duvar üstüne çıkmak keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının duvar boyadığını görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, önemli bir şahsiyet olacağına inanılır.

Rüyada birinin üstüne duvar yıkılması böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne başkasının işemesi daha fazla kazanç getireceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının üstüne kusması dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının adet kanının üstüne bulaşması sevdikleri ile kavuşacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu