Rüya Tabirleri

Rüyada başkasının kolunun kırık olduğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada başkasının kolunun kırık olduğunu görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, yeni bir semte taşınılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kolunun kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri açıklamaya çalışmak oldukça zor olabilir.

Rüyada başkasının kolunun kırık olduğunu görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının kolunun kırık olduğunu görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kolunun kırık olduğunu görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sağ kolunun kırık olduğunu görmek yeni bir çevre edinileceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet eder.

Rüyada birinin kolunun kırık olduğunu görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolunun alçıda olduğunu görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının kolunun kırıldığını görmek çok başarılı işlere imza atacağına, kazancının ilk önce azalacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu