Rüya Tabirleri

Rüyada başkasının elindeki silahı almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada başkasının elindeki silahı almak kara ve yaslı günler geçireceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına yorulur.

Rüyada başkasının elindeki silahı almak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarınızın sizi hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısınız.

Rüyada başkasının elindeki silahı almak işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, iç sıkıntınızın azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahı başkasının elinde görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahı başkasının elinden almak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının silahı ile ateş etmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına işarettir.

Rüyada elindeki paranın çoğalması iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada elindeki parayı çaldırmak mesleğinde çok başarılı olacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine inanılır.

Rüyada elindeki tesbihin kopması rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Rüyada elindeki ekmeğin alınması hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu