Rüya Tabirleri

Rüyada başkasının ayağının morardığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada başkasının ayağının morardığını görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sorunların tarihe karışacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, istediği gibi yaşayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının morardığını gördüyseniz:

  • Belli bir duruma farklı açılardan bakabilmeniz olumlu seçenekleri görmenizi sağlayabilir.

Rüyada başkasının ayağının morardığını görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalettir.

Rüyada sol ayağının morardığını görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi ayağının morardığını görmek kötü karakterli bir kadına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağının altının morardığını görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına yorulur.

Rüyada başkasının gözünün morardığını görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada ayağının morardığını görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının ayağının yanması elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada bir başkasının ayağının kırılması uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu