Rüya Tabirleri

Rüyada başkasının ağız kokusunu duymak Ne Anlama Gelir?

Rüyada başkasının ağız kokusunu duymak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, mal kaybına uğrayacağına, iyi halini yitireceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ağız kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir.

Rüyada başkasının ağız kokusunu duymak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin ağız kokusunu hissetmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ayak kokusunu duymak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının ağız dolusu kustuğunu görmek hayatın tadına varacağına, icat yapacağına alamet eder.

Rüyada birisinin kokusunu almak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabenin kokusunu koklamak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabe kokusunu koklamak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada peygamber efendimizin kokusunu kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu