Rüya Tabirleri

Rüyada başka kadına aşık olmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada başka kadına aşık olmak kazancın yarı yarıya artacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, el açmayacağına delalet eder.

Rüyada başka kadına aşık olmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

Rüyada başka bir kadına aşık olmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işaret eder.

Rüyada başka kadına aşık olmak en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, garanti olacak makama oturacağına delalet eder.

Rüyada eşinin başka kadına aşık olması güçten düşeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kocasının başka bir kadına aşık olduğunu görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada bir kadının başka kadına aşık olması sorunların bir bir çözüleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının başka bir kadına aşık olması kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın başka kadına aşık olması sırrın kimselere söylenmeyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocanın başka bir kadına aşık olması çok büyük bir mutluluğa erileceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu