Rüya Tabirleri

Rüyada baloya gittiğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada baloya gittiğini görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Rüyada baloya gittiğini gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada baloya gittiğini görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir baloya gitmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada baloya geç kalmak keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada baloya hazırlanmak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada baloya gidememek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, günahlarından tövbe etmeye işaret etmektedir.

Rüyada bir baloya katılmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Rüyada baloya katılmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada baloya gitmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu