Rüya Tabirleri

Rüyada balon düşmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada balon düşmesi rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, neşesini kaybedeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet eder.

Rüyada balon düşmesi gördüyseniz:

  • Siz kendi fikirlerinizden şaşmayın.

Rüyada balon sönmesi iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balon üflemek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balon almak sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada balon yutmak başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada balon kusmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada balon düşmesi haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balon patlatmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada balon tutmak bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu