Rüya Tabirleri

Rüyada baharın geldiğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada baharın geldiğini görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, hevesinin kursağında kalacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada baharın geldiğini gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada baharın geldiğini görmek gelirinin düşeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada sel geldiğini görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cin geldiğini görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kış geldiğini görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret eder.

Rüyada görümce geldiğini görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada trenin geldiğini görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada gurbetten geldiğini görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada misafirin geldiğini görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu