Rüya Tabirleri

Rüyada babanın su içtiğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada babanın su içtiğini görmek aşının da çoğalacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, önemli bir lider haline geleceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, özlem gidereceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada babanın su içtiğini gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişmeleri bizzat siz etkileyebilirsiniz.

Rüyada babanın su içtiğini görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işaret eder.

Rüyada babanın sigara içtiğini görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sigara içtiğini babanın öğrenmesi çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babanın içki içtiğini görmek yeni bir hayata başlayacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyle babanın sigara içtiğini görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada babanın sigara içtiğini öğrenmesi ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babanın sigara içtiğini görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu