Rüya Tabirleri

Rüyada babamın beni silahla vurması Ne Anlama Gelir?

Rüyada babamın beni silahla vurması sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, kasasının daha çok para dolacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, alim insanlardan sayılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babamın beni silahla vurması gördüyseniz:

  • İnsanlar siz detaylandırmadıkça ne demek veya ne yapmak istediğinizi kendiliğinden anlamayabilirler.

Rüyada babamın beni silahla vurması sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada babamın silahla beni vurması geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada babamın silahla vurması hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada babamın beni vurması bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına delalet etmektedir.

Rüyada babamın beni bıçaklaması disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada babamın beni öldürmesi kabuslarla dolu geceler geçireceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada babamın beni ağlatması mutlu günler göreceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine yorulur.

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu