Rüya Tabirleri

Rüyada babama vurdum Ne Anlama Gelir?

Rüyada babama vurdum eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babama vurdum gördüyseniz:

  • Zıt fikirlerin veya çelişkili durumların ortasını bulmak zor olabilir.

Rüyada babama seslenmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada babama kızıyordum zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, aile bireyleri ile tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada babama sarıldım hastalığının düzeleceğine, yetki ve imza sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada babama vurdum bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada babama su vermek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Rüyada babama pantolon almak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, verimli olacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada babama elektrik çarpması büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, zorlukları teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babama sarıldım büyük bir gelir toplayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu