Rüya Tabirleri

Rüyada azgın sudan geçmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada azgın sudan geçmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada azgın sudan geçmek gördüyseniz:

  • Kimseninin klavyesi değilsiniz, kendi başınıza ilerleyebilirsiniz.

Rüyada azgın sudan geçmek borçlarının kapacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada azgın kurt görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada azgın hayvan görmek maneviyatının çökeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah azgın köpek görmek tartışmaların sona ereceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Rüyada azgın nehirde yüzmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada azgın kedi görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada azgın sular görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, malının ve kazancının tam olacağına işarettir.

Rüyada azgın olmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, mallarının da hayırlı olacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu