Rüya Tabirleri

Rüyada ayağının kesilip kanadığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ayağının kesilip kanadığını görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağının kesilip kanadığını gördüyseniz:

  • Çevrenizin takdirini uyandırabilecek başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada ayağının kesilip kanadığını görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bileğinin kesilip kanadığını görmek yeni alanlara yöneleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada bacağının kesilip kanadığını görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına delalet eder.

Rüyada elinin bıçakla kesilip kanadığını görmek kendini bunu başaracağına, problemleri teker teker çözeceğine alamet eder.

Rüyada ayağının kesilip kanaması kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağının kesilip kanadığını görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elinin kesilip kanadığını görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ayağının kanadığını görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu