Rüya Tabirleri

Rüyada aşık olduğun kişinin seni kıskanması Ne Anlama Gelir?

Rüyada aşık olduğun kişinin seni kıskanması yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, modern insanlarla tanışılacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, verimli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kişinin seni kıskanması gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine dayalı madd manevi alışverişler yapılabilir.

Rüyada aşık olduğun kişinin seni kıskanması rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin seni sevdiğini söylemesi kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin seni takip etmesi alım gücünün artmasına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin seni kurtarması kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişinin seni terslemesi çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin seni seviyorum demesi çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin seni sevmemesi kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişinin seni öpmesi gelişiminin hız kazanacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu