Rüya Tabirleri

Rüyada asansördeyken asansörün düşmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada asansördeyken asansörün düşmesi huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, şansının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada asansördeyken asansörün düşmesi gördüyseniz:

  • Sözkonusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Rüyada asansördeyken asansörün düşmesi hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada asansörün içindeyken asansörün düşmesi hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörün gelmemesi helal rızık elde edeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada asansörün daralması sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada asansörün yıkılması büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörün arızalanması fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada asansörün çakılması büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörün inmesi hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu