Rüya Tabirleri

Rüyada arkadaşının kolunun kırık olduğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada arkadaşının kolunun kırık olduğunu görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, iç huzurunun yerinde olacağına, parasının ve canın güvende olacağına, aileye büyük bir ev alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada arkadaşının kolunun kırık olduğunu görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunun kırık olduğunu görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kolunun kırık olduğunu görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ kolunun kırık olduğunu görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, malların çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kolunun kırık olduğunu görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının kolunun koptuğunu görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının kolunun olmadığını görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu