Rüya Tabirleri

Rüyada arkadaşının ekmek aldığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada arkadaşının ekmek aldığını görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının ekmek aldığını gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Rüyada arkadaşının ekmek aldığını görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, mutsuz ve hasta olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının ev aldığını söylemesi bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada iş arkadaşının ev aldığını görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının ev aldığını duymak geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, onun istediği yoldan gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının ayakkabı aldığını görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının eski ev aldığını görmek duygularının karşılığını alamayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının abdest aldığını görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu