Rüya Tabirleri

Rüyada arkadaşın sana su vermesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada arkadaşın sana su vermesi atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın sana su vermesi gördüyseniz:

  • Olunması gerektiğinden çok daha fazla kesin veya katı konuşuyor olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşın sana su vermesi çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın sana sarılıp ağlaması sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın sana ihanet etmesi yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşın sana para vermesi iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın sana para vermesi aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşın sana aşık olması sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın sana aşık olduğunu görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşın sana gülümsemesi rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu