Rüya Tabirleri

Rüyada anneye altın takmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada anneye altın takmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneye altın takmak gördüyseniz:

  • Eğer, süregelen bir ilişkiniz varsa eşinizle aranız açılabilir.

Rüyada anneye altın takmak aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işarettir.

Rüyada anneye altin bilezik vermek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anneye altın bilezik takmak hakkını yedirtmeyeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada anneye altın almak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayatının da zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada anneye altın vermek en zor zamanda yalnız kalacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneye altın kolye almak çok hayırlı işlere imza atacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anneye altın bilezik vermek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş anneye çeyrek altın vermek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu