Rüya Tabirleri

Rüyada annesine kuma geldiğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada annesine kuma geldiğini görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada annesine kuma geldiğini gördüyseniz:

  • Belli iş ya da konularda kendi lehinize düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada annesine kuma geldiğini görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kalabalıktan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek ne demek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalettir.

Rüyada üzerine kuma geldiğini görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işaret eder.

Rüyada kendisine kuma geldiğini görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneme kuma geldiğini görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının üstüne kuma geldiğini görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorulur.

Rüyada birinin üzerine kuma geldiğini görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin üstüne kuma geldiğini görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, işlerin düzgün gideceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu