Rüya Tabirleri

Rüyada annenin aşure getirmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada annenin aşure getirmesi işlerden hayır gelmeyeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada annenin aşure getirmesi gördüyseniz:

  • Kimseyi değiştiremezsiniz, insanları oldukları gibi kabul etmeniz durumundaysa, ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya farklı şeyler deneyerek ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada annenin aşure getirmesi gerçek mutluluğu tadacağına, bunun farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin aşure yaptığını görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, elinin darda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada annenin aşure pişirdiğini görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada annenin aşure pişirmesi bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yarar getireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş annenin aşure yapması olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada annenin aşure yapması ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret eder.

Rüyada aşure ayında aşure görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada asüre suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu