Rüya Tabirleri

Rüyada alttaki dişlerin dökülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada alttaki dişlerin dökülmesi elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, aile saadetinin de artacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet eder.

Rüyada alttaki dişlerin dökülmesi gördüyseniz:

  • Hayallere dalabilir, yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada alttaki dişlerin dökülmesi işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Rüyada alttaki dişin düşmesi işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst ön dişlerin dökülmesi engellerden kurtulacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret eder.

Rüyada dişlerin kilitlenmesi yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, güzel bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada üst dişlerin sallanması elinin bollaşmasına vesile olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alt dişlerin sıkışması işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerin bozulması evlerindeki huzurun artacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerin kurtlanması o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu