Rüya Tabirleri

Rüyada akıntın olduğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada akıntın olduğunu görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, maddi anlamda rahatlamaya, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet eder.

Rüyada akıntın olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Rüyada akıntın olduğunu görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin karnında öldüğünü görmek huzur içinde yatacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin erkek olduğunu görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu görüp kanaması olduğunu görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek istenmeyen olayların olacağına, yalan söyleyeceğine alamet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve mutlu olduğunu görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada evli olduğunu ve hamile olduğunu görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun olduğunu ve öldüğünü görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu