Rüya Tabirleri

Rüyada ahşap duvar saati görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ahşap duvar saati görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, günahlarına tövbe edeceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, zor günlerden geçeceğine, huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahşap duvar saati gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada ahşap duvar saati görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine yorulur.

Rüyada duvar saati kırılması kafa dağıtacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar saati bulmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk duvar saati görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe duvar saati görmek işinin gücünün de rast gideceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar saati görmek nedir kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çalışan duvar saati görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar saati tamir etmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu