Rüya Tabirleri

Rüyada ağzından kan pıhtısı gelmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada ağzından kan pıhtısı gelmesi ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, tatsız durumların yaşanacağına, imkanlarının genişleyeceğine, işlerin devam edeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada ağzından kan pıhtısı gelmesi gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Rüyada ağzından kan pıhtısı gelmesi büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada birinin ağzından kan pıhtısı gelmesi işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada kan pıhtısı tükürmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kan pıhtısı düşürmek amacına ulaşmayı başaracağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada burundan kan pıhtısı görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan kan pıhtısı tükürmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundan kan pıhtısı gelmesi yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kan pıhtısı gelmesi hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu