Rüya Tabirleri

Rüyada ağladığımı görmüşler Ne Anlama Gelir?

Rüyada ağladığımı görmüşler sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, eşlerin boşanacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, zor günlerin sona ereceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağladığımı görmüşler gördüyseniz:

  • İyi düşünülmüş planlara veya çözümlere ihtiyaç var.

Rüyada ağladığımı görmüşler ağız tadının ve moralin bozulacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada çok ağladığımı görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalettir.

Rüyada ağladığımı gördüm geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasının benim ağladığımı görmesi yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada ağladığımı görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada birinin benim ağladığımı görmesi çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının benim ağladığımı görmesi sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yeni kısmetlere nail olacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu