Teknoloji/Bilim

Realme 10s Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Realme, Realme 10 serisinin en yeni üyesi olarak Realme 10s modelini tanıttı. Öte yandan, cihaz tamamen yeni bir akıllı telefon değil, Realme 9i 5G’nin daha fazla RAM, depolama, daha hızlı şarj ve arkada bir adet daha az kamera içeren bir versiyonu. İşte Realme 10s özellikleri ve fiyatı.

Realme 10s, 8 GB RAM, 256 GB’a kadar depolama ve 33 W şarj ile birlikte geliyor. Ek olarak cihaz, 1 TB’a kadar depolama genişletme için bir microSD kart yuvasına sahip. Arkadaki çift kamera kurulumu 9i 5G gibi bir 50 MP kamera tarafından yönetiliyor. Kamera bir derinlik birimi ile birleştirilirken, 9i 5G’deki 50 MP birincil kameraya portre ve makro birimleri eşlik ediyor.

Realme 10s ayrıca 9i 5G’de olmayan Yüksek Çözünürlüklü Ses desteğiyle birlikte geliyor. Ancak Dimensity 810 çipset, 6.6 inç FullHD+ 90Hz LCD ve Android 12 tabanlı Realme UI 3.0 dahil olmak üzere teknik özelliklerin geri kalanı her iki akıllı telefonda da aynı.

Realme 10s, 8 MP’lik bir selfie kamerası ile geliyor. Cihazın yanında bir parmak izi okuyucu mevcut ve 5G bağlantısına sahip. 5.000 mAh pil ise bir USB-C bağlantı noktası üzerinden şarj ediliyor.

Realme 10s Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Realme 10s, mavi ve siyah renk ile iki bellek seçeneğine sahip. 128 GB modelin fiyatı 150 euro iken 256 GB versiyonun fiyatı ise 175 euro. Cihazın Çin’deki satışları 20 Aralık tarihinde başlayacak.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu