Teknoloji/Bilim

Nubia Red Magic 8 Pro Çıkış Tarihi Duyuruldu

Nubia tarafından yapılan açıklama ile Nubia Red Magic 8 Pro çıkış tarihi belli oldu. Buna göre akıllı telefon 16 Aralık tarihinde kullanıcılarla buluşacak.

Görünen o ki şirket birden fazla cihazla karşımıza çıkacak. TENAA’ya göre, biri 5.000 mAh bataryaya sahip, diğeri ise 6.000 mAh kapasiteli iki nubia Red Magic 8 Pro modeli var. Akıllı telefon, 165W hızlı şarj ile 3C tarafından onaylanmış durumda. Bunu daha küçük bataryalı modelde göreceğiz gibi duruyor.

Ek olarak 6.000 mAh, bir Red Magic akıllı telefonda gördüğümüz en büyük güç hücresi olmasıyla öne çıkıyor. Öte yandan, bu cihazın hangi hızlı şarj etme özelliklerine sahip olacağı merak konusu. Her iki telefon da muhtemelen Nubia Red Magic 8 Pro adını koruyacak ve biri bataryayı ayırt etmek için Supreme, Ultimate veya benzeri bir isimle ayrıştırılacak.

Esas merak edilense bu telefonların başka ne gibi farklılıklara sahip olacağı. Çipset kesinlikle her iki modelde de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 iken, sadece pil farkı olması ihtimali de mümkün.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu