Gündemden Haberler

Nebati, Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı

Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerini hedef alan Nureddin Nebati, “Boş vaatlerle seçmen avına çıkmıyoru” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ile Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu’nun vaatleri ile “pembe masal” uydurduğunu ve seçmen avına çıktığını öne sürdü, “Sayın Kılıçdaroğlu, bizler boş vaatlerle, öyle her güne bir pembe masal uydurarak seçmen avına çıkmıyoruz” dedi.

EMEKLİ AYLIKLARI

“Bizler, yeni yatırımlarla, artan istihdam ve üretimle, rekorlar kıran ihracatımız ve turizm gelirlerimizle her geçen gün büyüyen ülkemizin tüm kaynaklarını, insanımızın hizmetine sunuyoruz. Bizler, milletimize art arda asırlık eserler kazandırırken birlik içinde Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmeye azimle devam ediyoruz” diyen Nebati, zamlı hali ile de asgari ücret ve açlık sınırının altında kalan emekli aylıklarından iftiharla bahsetti.

Emeklilerin haklarında kayda değer iyileştirmeler gerçekleştirdiklerini savunan Nebati, “Emeklilerimize ödenen bayram ikramiyelerini bin 100 TL’den 2 bin TL’ye çıkarttık” da dedi.

Nebati, açıklamasında, “EYT düzenlemesini söz verdiğimiz gibi yürürlüğe koyduk, insanımızın beklentilerini karşıladık. İstiklal Harbi ile Kore Savaşı ve Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan gazilerimize verilen şeref aylıkları ile vatani hizmet tertibinden bağlanan aylıkları herhangi bir ayrıma tabi tutmadan net asgari ücret tutarına yükselttik” ifadelerine de yer verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu