Gündemden Haberler

‘Maserati’li polis’ Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cansız bedeni bulundu

İzmir-İstanbul Otoyolu’nda eşine ait Maserati markalı otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun’un bacağını kıran ve hakkında idari soruşturma başlatılan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül, bir otomobilin içinde başından vurulmuş halde bulundu.

Muğla’nın Ortaca ilçesi Kargıcak Yolu’nda bugün saat 16.30 sıralarında bir kişinin cansız bedeninin bulunmasına ilişkin ihbar üzerine olay yerine gelen Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, kafasından silahla vurularak yaşamını yitiren kişinin polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül olduğunu tespit etti.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından olay yerinde ilk inceleme yapılırken, Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cansız bedeninin kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsiye gönderileceği öğrenildi. Yetkililerin Üçgül’ün intihar ettiği ihtimali üzerinde durduğu bildirildi.

TRAFİKTE TARTIŞTIĞI AVUKATIN BACAĞINI KIRMIŞTI

Hüseyin Tayfun Üçgül, İzmir-İstanbul Otoyolu’nda eşine ait Maserati markalı otomobille ilerlerken tartıştığı Avukat Fatih Uzun’un bacağını kırmasının ardından gündeme gelmişti. Olayın ardından Üçgül hakkında idari soruşturma başlatılmış ve Üçgül daha sonra açığa alınmıştı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu