Gündemden Haberler

‘Kusursuz olmak Allah’a mahsus, bizim de eksiklerimiz olabilir’

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize’de düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmada “Kusursuz olmak sadece Allah’a mahsustur. Bizim de eksiklerimiz olabilir. 21 yıldır yapmak isteyip de engellerden dolayı yapamadıklarımız olabilir” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen AKP mitinginde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, seçmenlerden oy istedi.

Konuşmasında Millet İttifakı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir kez daha LGBTİ+’lar üzerinden hedef alan Erdoğan, yaş çay alım fiyatını da açıkladı. Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

‘ÖNLERİNE GELENE CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI DAĞITIYORLAR’

“Şimdi yepyeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz. Bunun adı şahlanış dönemidir. Bunun adı Türkiye Yüzyılı’dır. Öyle bir ses verin ki tüm Türkiye’den işitilsin, Pensilvanya’dakilerin kabusu olsun, Kandil’dekilerin dizlerinin bağı çözülsün. O zaman 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı için hemen şimdi diyor muyuz?

Seçim sandığı yaklaştıkça birileri vaat bohçalarını yeniden açtı, önlerine gelene Cumhurbaşkanı Yardımcılığı dağıtıyorlar. Parlamenter sistem diye çıktıkları yolda döndüler, dolaştılar sabah erken kalkanın Cumhurbaşkanı Yardımcılığı kaptığı bir mezat pazarına vardılar.

Önce 5 kişiydiler sonra 7 oldular bir ara 9’a hatta 11’e çıktılar. Şimdi kaç olduklarını saymayı artık kendileri bile bıraktılar. Bu gidişle 14 Mayıs’a kadar herhalde 15-20 Cumhurbaşkanı Yardımcısı’nı bulacaklar. Koltuk sayısını artırmaktan, sağa sola makam dağıtmaktan, elleriyle kalp işareti yapmaktan başka hiçbir konuda anlaşamıyorlar.

YAŞ ÇAYIN ALIM FİYATINI AÇIKLADI

Biliyorsunuz geçtiğimiz yıl yaş çaya 7 lira alım fiyatı vermiştik. Bu yıl yaş çay alımında kilo fiyatında yüzde 64 zamla 11 lira 30 kuruşa çıkarıyoruz.

Kandil’deki teröristler ne diyor, ‘Biz altılı masayı destekleyeceğiz’ diyorlar. Bunlardan fayda gelir mi? Bunlara asla prim vermeyeceğiz. Bölücü terör örgütünün siyasi uzantısına neden aday çıkarmadığını sorun. 

LGBTİ+’LAR ÜZERİNDEN MUHALEFETİ HEDEF ALDI

Benim kardeşlerim ailenin kutsiyetini bilir. LGBT gibi sapkın yapıların niçin kendisine oy dilendiğini sorun Bay bay Kemal LGBT’ci olduğunu biliyoruz. İYİ Parti seni de biliyoruz. Bunların hepsi LGBT’ci. AK Parti’nin böyle bir sorunu yok. Cumhur İttifakı’nın böyle bir sorunu yok. Ailemizi asla yaralamalarına müsaade etmeyeceğiz. 75 yaşından sonra niçin kendi mezhep kökenini gündeme getirdiğini, niçin insanların işi ile ekmeği ile oynadıklarını sorun.

‘KUSURSUZ OLMAK ALLAH’A MAHSUS, BİZİM DE EKSİKLERİMİZ OLABİLİR’

Ne diyor Rize, ‘biz gümbür gümbür sandığa gidiyoruz’ diyor. Rize’nin sembolü haline gelen Ayder yaylasının yolunu yeniledik. Kusursuz olmak sadece Allah’a mahsustur. Bizim de eksiklerimiz olabilir. 21 yıldır yapmak isteyip de engellerden dolayı yapamadıklarımız olabilir. 85 milyonun hepsi şahit, ülkemize kazandırdığımız eserleri görüyorsunuz. Türkiye Yüzyılı için daha büyük hedefler belirledik.  Öyle Bay Bay Kemal ve ortakları gibi bu aziz milleti Londra’daki tefecilere el açar duruma asla düşürmeyeceğiz.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu