Gündemden Haberler

Kılıçdaroğlu’ndan Nebati’ye: ‘Kimse takmaz bunu’

İleri Haber

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin “300 milyar dolar nasıl gelecek? 300 milyar dolarlık fonun buraya gelmesi için çok özel bir ikramı olması lazım. Bunun Türkçesi tefeciliktir” sözlerine yanıt veren Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kimse takmaz bunu” şeklinde yanıt verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef almış ve “300 milyar dolar nasıl gelecek? 300 milyar dolarlık fonun buraya gelmesi için çok özel bir ikramı olması lazım. Bunun Türkçesi tefeciliktir, size tefeci faizi vereceğim bana o parayı getirin demektir” ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu, Nebati’nin bu sözlerine bugün sosyal medya hesabından yanıt verdi.

‘KİMSE TAKMAZ BUNU’

TRT Haber’in Nebati’nin konuşmasını yayınladığı videoyu paylaşan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Kişi kendinden bilir işi. Erdoğan buna kim, niye yatırım sözü versin? Ancak borç verirler. Ben oradayken sen bunu göndermiştin Londra’ya; bir tarafta bizim şampiyonlar ligi ekonomistlerimiz, diğer tarafta bu. Tabii ki kimse takmaz bunu.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu