Gündemden Haberler

Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’nin tehditlerine yanıt

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kılıçdaroğlu’nun ittifak ortakları müebbet ya da vücutlarına mermi alır” sözleriyle kendisini ve Millet İttifakı’nı tehdit eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, “Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek” sözleriyle yanıt verdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde, Millet İttifakı’na ve Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit içeren şu sözleri dile getirmişti:

‘AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET YA DA VÜCUTLARINA MERMİ ALIRLAR’

“2022 yılının ekim ayında Irak ve Suriye tezkerelerine ‘hayır’ diyerek, esasen terörle mücadeleye ‘hayır’ diyen, Libya tezkeresine ‘hayır’ diyerek ‘Mavi Vatan’daki haklarımıza karşı gelen Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifak ortaklarını 14 Mayıs’ta acıklı bir son beklemektedir. Kılıçdaroğlu’nun ittifak ortakları, Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracaklarını vadediyor, Afrin’i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alır.”

‘BAY KEMAL HEPSİNİ AİT OLDUĞU YERE GÖNDERECEK’

Kemal Kılıçdaroğlu, Bahçeli’nin tehditlerine Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla yanıt verdi. Paylaşımında gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Mafyalar, militanlar, SADAT’çılar, 5’li çeteler, domuz bağcılar bir araya geldi, Türkiye’yi tehdit ediyor. Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz!”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu