Gündemden Haberler

Kılıçdaroğlu’na yönelik provokasyonlara kınama

İleri Haber

Adıyaman’da provokasyonlara maruz kalan Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na siyasilerden destek geldi. Yapılan paylaşımlarda, provokasyona tepki gösterildi.

Bayram nedeniyle bugün deprem bölgesi Adıyaman’da bulunan Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu burada mezarlık ile türbe ziyaretlerinde sözlü ve fiziki saldırı girişimlerine maruz kalmıştı.

Bu provokasyon girişimlerine siyasilerden tepki geldi.

‘BİRLİKTE DİRENDİK, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ’

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Adıyaman ziyaretinde sabahtan bu yana süren ve iktidar tarafından provokasyon amacıyla planlandığı belli olan saldırı girişimlerini kınıyorum. Camileri oy devşirmek için siyaset alanına çevirenlerin bu provokasyonları, Saray iktidarının durmak bilmeyen kutuplaştırma politikalarının bir yansımasıdır. Ama bir işe yaramayacak. Birlikte direndik, birlikte kazanacağız!” ifadelerini kullandı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu