Gündemden Haberler

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş Ardahan’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Mansur Yavaş ile Ardahan’da yurttaşlarla bir araya geldi. 

Halk Buluşması’nda ilk olarak Mansur Yavaş konuşma yaparken, “Biz topal ördekmişiz. Artık bu nefret siyasetinin sonu geldi. 6 parti bir araya geldi. Yapacaklarını imza altına aldılar. İnşallah Kemal Bey Çankaya Köşkü’ne oturacak ve bu ayrımcı dil bitecek” dedi.

‘MİLLETİN İKTİDARINDA TÜRKİYE’Yİ İKİ KOLDAN AYAĞA KALDIRACAĞIZ’

Yavaş’tan sonra kürsüye gelen İmamoğlu ise şöyle konuştu:

“Ardahan’ı hak ettiği yere biz getireceğiz. Ardahan’ın her tarafla bağlantısı güçlü olmalı. Ülkemizin 13. Cumhurbaşkanının bize emanet ettiği kentleri ülkenin en güzel kentleri haline getireceğiz. Biz milletin evlatları için geliyoruz. İhaml ediloenler, yok sayılanlar, hakkı yenenler iktidar olacak. 

Milletin iktidarında Türkiye’yi iki koldan ayağa kaldıracağız. Hem bütün şehirlerimiz hem tüm ülke gelişecek. Devlet aklına sahip 13. cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu öncülüğünde devletimiz hızla toparlanacak. Bir kişinin konuştuğu değil 86 milyonun istediği olacak. 

Ankara’da, İstanbul’da çok büyük bütçeleri yönettik. 4 yıldan uzun zamandır gözleri bizim üzerimizde. Hakkımızda mahkumiyet kararı verecek kadar partizan davranıyorlar. Hiçbir şey bulamadılar çünkü biz ahlaklı ve temiz bir bütçe yönetimi sergiliyoruz. Her şeyi halkın önünde yapıyoruz.

Çatlasınlar, patlasınlar daha fazlasını yapacağız. 15 Mayıs’tan sonra memleketin bütçesine bereket gelecek. Türkiye’de bir kişinin bile ahlâkından şüphe duymadığı cumhurbaşkanımız geliyor.”

‘ONLAR BEŞLİ ÇETELERLE ÇALIŞIYORLAR, BEN HALKLA ÇALIŞIYORUM’

Son olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu kürsüye geldi. Kılıçdaroğlu sözlerine, “Adalet, Türkiye coğrafyasına gelecek” diyerek başladı. Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Ardahan’da değişimi yaşadınız. İstedikleri kadar engel çıkarsınlar, biz bu ülkenin halkına güveniyoruz ve sizin için mücadele edeceğiz. Ev hanımları sizin bir sosyal güvenliğiniz yok. Aile destek sigortası getireceğiz. Her evde bereketin olduğu bir düzeni getireceğiz. Devlet, yanınızda olacak. Devlet, sizi birilerine muhtaç etmeyecek.

Onlar beşli çetelere çalışıyorlar, ben halka çalışıyorum. Onlara 418 milyar dolar aktardılar. Bu parayı söke söke alıp halka vereceğim. Bay Kemal görür ve bu paraların tamamını bu millete verir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu