GÜNCEL BİLGİLER

Kanada-Fas maçı (CANLI) | 2022 Dünya Kupası F Grubu

Dünya Kupası F Grubu 3. maçında Kanada ile Fas kozlarını paylaşıyor. Kanada, Belçika ve Hırvatistan yenilgileriyle birlikte Dünya Kupası’na havlu attı. Kuzey Amerika temsilcisi, bu karşılaşmaya prestij için çıkıyor. Fas ise Belçika galibiyetiyle adeta yeniden doğdu. 4 puanı bulunan Walid Regragui’nin öğrencilerine tarihindeki ikinci son 16 turu bileti için beraberlik yetiyor. Kuzey Afrika ekibinin zorlu grubu lider olarak tamamlaması için Kanada’yı devirmesi ve Hırvatistan-Belçika maçından çıkacak sonucu beklemesi gerekiyor.

Kanada 0-1 Fas (Karşılaşmada ilk yarı oynanıyor)

GOL | 4. dakikada Steven Vitoria’nın kısa düşen pasını kaleci Milan Borjan uzaklaştırmak istedi fakat onun da ceza sahasına çıkarak verdiği isabetsiz pas sonucunda Fas’ta Hakim Ziyech, uzak mesafeden topun dibine girerek takımını öne geçirdi: 0-1.

Kanada-Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Al Thumama Stadı’nda oynanan Kanada-Fas maçını Brezilyalı hakem Raphael Claus yönetiyor. Saat 18.00’de başlayan ve TRT Spor’dan naklen yayınlanan 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde…

Kanada-Fas 11’ler:

Kanada: Borjan, Johnston, Vitoria, Miller, Adekugbe, Buchanan, Kaye, Osorio, Hoilett, Larin, Davies

Fas: Bounou, Hakimi, Aguerd, Saiss, Mazraoui, Amrabat, Ounahi, Sabiri, Ziyech, Boufal, En-Nesyri

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu