Gündemden Haberler

İlk Oy Hareketi’nin arkasından TÜGVA çıktı!

Devlet içindeki yapılanmasına ilişkin haberlerle gündeme gelen TÜGVA’nın, İlk Oy Hareketi isimli hesabı da yönettiği iddia edildi. 

14 Mayıs’taki seçimler öncesi yurttaşları oy vermeye teşvik etme iddiasıyla kurulduğu belirtilen ve AKP ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a destek içeren paylaşımlar yapan İlk Oy Hareketi’nin TÜGVA’ya ait olduğu ortaya çıktı. Devlet içinde yapılandığı gazeteci Metin Cihan tarafından ortaya çıkarılan ve iktidar ile imtiyazlı ilişkiler kuran kurumun eski yöneticilerinden Ramazan Aydoğdu, İlk Oy Hareketi isimli hesabın TÜGVA tarafından yönetildiğini söyledi.

Gerçek Gündem’den Sercan Güler’in haberine göre Aydoğdu, sosyal medyadan İlk Oy Hareketi’nin paylaşımını alıntılayarak, “Bu sosyal medya adresi ile ilgili bilgi soranlar oluyor. Bu adres bizim dönemde TÜGVA tarafından yönetiliyordu” ifadelerini kullandı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu